O kampu

 SMENE NA KAMPU – PLAY VOLLEY CAMP 2022

PRVA 9.JUL-16.JUL – PRIJAVI SE
DRUGA 16.JUL-23.JUL – PRIJAVI SE

KO SU POLAZNICI KAMPA?

Odbojkašice i odbojkaši od 9-19 godina,bez obzira na odbojkaško iskustvo. Kamp je međunarodnog karaktera a dosadašnji učesnici su bili iz sledećih zemalja: Srbija, Crna Gora, BIH, Makedonija,Italija, Bugarska, Rumunija, Meksiko, Kostarika, Austrija, Belgija, Francuska, Bahrein, Ujedinjeni Arapski Emirati, SAD, Švajcarska, Mozambik, Nemačka, Litvanija, Mađarska, Turska, Kanada, Izrael itd.

 GDE SE ODRŽAVA KAMP?

Kamp se održava u Vrnjačkoj Banji, najvećoj i najpoznatijoj banji u Srbiji. Vrnjačka Banja se nalazi na oko 200 km južno od Beograda, predstavlja tradicionalno izuzetno privlačan turistički centar za odmor i rekreaciju i idealno mesto za sportske pripreme.

 CENA KAMPA

Cena Play Volley kampa je 320€ (u dinarskoj protivrednosti prema srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate).
Iznos se uplaćuje na dinarski račun u Komercijalnoj banci AD Beograd, br.računa: 205-229678-45.

Uplatilac: Ime i prezime kampera/roditelja, adresa stanovanja

Primalac: Sportsko udruženje Play Volley, Vojvode Savatija 15, 11000 Beograd

Svrha uplate: Članarina Play Volley Camp za kampera (ime i prezime kampera)

PRVA RATA iznosi 90€ i ona predstavlja rezervaciju mesta na Kampu. Preostali iznos možete uplatiti odjednom ili u ratama (zaključno sa julom 2022.). Celokupna suma mora biti uplaćena do 01.07.2022. Broj učesnika na Kampu je ograničen, zato popunjavanjem online prijave i uplatom PRVE RATE obezbedite svoje mesto na vreme.

U slučaju odustanka, nije moguć povratak uplaćene rezervacije. Preostali iznos, osim rezervacije, se vraća kamperu koji je iz opravdanih razloga sprečen da učestvuje na kampu.

Cena kampa za učesnike bez smeštaja i hrane je 150€.

 DA LI JE ORGANIZOVAN PREVOZ DO VRNJAČKE BANJE?

Prevoz nije uključen u cenu kampa. Prevoz može biti organizovan u dogovoru sa organizatorom ukoliko bude zainteresovanih učesnika kampa ili u slučaju prijave grupe iz istog kluba. Učesnici će blagovremeno biti obavešteni putem maila o mogućnostima za prevoz do Vrnjačke Banje.

 PROGRAM

Kamperi će imati dva treninga dnevno (1,5h pre podne i 1,5 posle podne) na četiri terena u vrhunskoj i moderno opremljenoj hali, kondicione treninge,individualne treninge PLAY+, uz dodatne aktivnosti zabavne i rekreativne prirode. Kamperi će biti pod nadzorom lekara i fizioterapeuta na kampu. Takođe, planirano je gostovanje poznatih odbojkaša, reprezentativaca, trenera i stručnjaka iz sveta odbojke i sporta. Poslednjeg dana kampa se održava turnir između kampera koji će biti podeljeni u grupe.

Na kampu će biti organizovano merenje morfo-funkcionalnih i motoričkih sposobnosti kampera, ortopedska dijagnostika i EKG pregled.

 PRIJAVA ZA KAMP

Popunite PRIJAVU na našem sajtu ili nas kontaktirajte putem maila [email protected] / broja telefona (+381) 0621673573. Prijava sa sajta će biti evidentirana, a obaveštenje o uspešnom prijavljivanju ćete dobiti nakon uplate rezervacije u iznosu od 90eur. Uplata se može izvršiti odjednom ili u ratama. Celokupna suma mora biti uplaćena do 01.07.2022.

Popunjavanjem PRIJAVE potvrđujete:

-da ste saglasni sa uslovima kampa

-da ste saglasni da Vaše dete može da učestvuje na kampu

-da ste pročitali PRAVILNIK o ponašanju na kampu

-da se Vaše dete aktivno bavi sportom i da ima važeću potvrdu lekara o bavljenju sportom

-da ste upoznati sa tim da će Vaši lični podaci biti korišćeni isključivo u svrhu učešća na kampu

Takođe da ste saglasni da Vaše dete može biti fotografisano/snimano tokom aktivnosti na kampu i da slike/snimci mogu biti objavljeni na našem sajtu i društvenim mrežama.

 PRIJAVA IZ INOSTRANSTVA

Popunjavate PRIJAVU na našem sajtu ili putem maila šaljete sve potrebne podatke za prijavu. Sledeći instrukcije za plaćanje iz inostranstva, uplaćujete iznos za učešće na kampu a troškove slanja novca snosite Vi. Deca koja dolaze na Kamp iz inostranstva moraju imati zdravstveno osiguranje tokom boravka na kampu.

Instrukcije za plaćanje:

Intermediary Bank/ Correspodent Bank:

SWIFT-BIC : DEUTDEFF
Name: DEUTSCHE  BANK AG
City, Country: FRANKFURT AM MAIN, GERMANY

Account with institution/ Beneficiary ‘s Bank
SWIFT –BIC: KOBBRSBG
Name: KOMERCIJALNA BANKA AD BEOGRAD
Street: SVETOG SAVE 14
City, Country: 11000, Belgrade, Republic of Serbia

Beneficiary
IBAN/ Account Number: RS35205007080004410130
Company name: SPORTSKO UDRUŽENJE PLAY VOLLEY
Street: Tetovska 40, Beograd,
City, Country: Beograd(Zvezdara), REPUBLIC OF SERBIA

DA LI SU MOGUĆI INDIVIDUALNI TRENINZI?

DA. Ukoliko želite da Vaše dete dodatno napreduje, spremili smo pored standardnog i kvalitetan, stručno kreiran program individualnih treninga PLAY+ u okviru Play Volley Camp-a. Individualni rad sa trenerom odlikuje najveći mogući stepen posvećenosti igraču. Individualni rad omogućava deci da dostignu svoj puni potencijal i da ostvare željeni napredak. PLAY+ se odvija između dva standardna treninga.

Cena PLAY+ kampa iznosi 90€(u dinarskoj protivvrednosti prema srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate)

 ŠTA PONETI NA KAMP?

Kamperi će dobiti listu stvari koje treba da donesu na kamp. Između ostalog potrebno je poneti:sportsku odeću(šorceve,majice,čarape,duks, itd.), sportske patike za halu, stvari za ličnu higijenu, lične stvari po izboru. Ne preporučuje se nošenje skupocenih stvari i uređaja jer Kamp ne odgovara za izgubljene stvari. Svaki kamper je dužan da pre dolaska na kamp pročita PRAVILNIK o ponašanju na Kampu, koji podrazumeva bezbedan i siguran boravak za sve učesnike.

 DOKUMENTACIJA

Na kamp je potrebno doneti lekarsko uverenje za bavljenje sportom i važeću zdravstvenu knjižicu. Bez važećeg lekarskog uverenja nije moguće učešće na kampu.

 RODITELJI

Roditelji su dobrodošli, ali ne mogu menjati program rada Kampa koji je isplaniran od strane organizatora. Roditeljima je na raspolaganju broj telefona (+381) 0621673573, gde se mogu interesovati o svim aktivnostima kampera.

 ISHRANA NA KAMPU

Ishrana će biti vrhunskog kvaliteta, prilagođena mladim sportistima,i obuhvata domaće i internacionalne specijalitete. Naš nutricionista će kamperima preporučiti jelovnik i kvalitetno izbalansirane obroke koji će doprineti njihovom boljem, lepšem i zdravijem razvoju i sportskoj karijeri. Potrebno je obavestiti Organizatora o alergijama i intoleranciji na određene namirnice.

 DA LI JE MOGUĆ IZBOR CIMERA?

Da, izbor cimera je slobodan. U slučaju da dolazite samostalno mi ćemo Vam odrediti cimera koji je istih ili približnih godina kao Vi.

 DA LI SE MOGU PRIJAVITI ZA DVE SMENE?

Naravno! Ako je Vaša želja da se duže družite sa nama i da više napredujete, onda se možete prijaviti za dve smene.