Lokacija

Hotel Zepter

Hotel Zepter se nalazi u centru Vrnjačke Banje, na šetalištu Promenada i jedan je od najlepših, najvećih i najimpozantnijih hotela u Vrnjačkoj Banji. Hotel raspolaže sa 120 visoko rangiranih soba i četiri apartmana. Sve sobe su opremljene modernim nameštajem, TV uređajem i besplatnim internetom, sa pogledom na Promenadu, banjski park i mnoštvo zelenila. Naši kamperi će biti smešteni u dvokrevetnim sobama koje pružaju vrhunski komfor i estetski doživljaj. Hotel nudi raznovrsne sadržaje za svoje goste: dva restorana (pansion sala i Kristal dvorana), aperitiv bar, letnju terasu sa pogledom na Promenadu, sportske sadržaje, wellness & fitness, bioptron centar, medicinske sadržaje.
Od sportskih sadržaja Hotel nudi nov zatvoren bazen sa termalnom vodom i đakuzijem, saunu kao i potpuno novu teretanu, sa preko 30 sprava. Bazen u hotelu Zepter je moderan i potpuno nov zatvoreni bazen. Voda u bazenu se greje i ima konstantnu temperaturu od 24-27°C. Bazen je dimenzija 17 m x 8 m, a dubina od 1,3 m do 1,7 m. Gumirane pločice koje su postavljene oko bazena pružaju bezbednost i sigurnost svim gostima, a posebno deci. Pored bazena su ležaljke za odmor i svlačionice (sa garderobnim ormanima), tuševima, toaletima.

Zepter Smart Life restoran u ponudi ima razne internacionalne i nacionalne specijalitete sa posebnim akcentom na jelima koja se pripremaju na Zepter način u Zepter posuđu (zdrav način spremanja, zdrava ishrana) koje osmišljava i kreira šef kuhinje.
Mnogobrojne atrakcije koje okružuju hotel Zepter čine ga posebnim i pružaju raznosvrsne mogućnosti za prijatan i ugodan boravak mladih sportista.

Vrnjačka Banja

Vrnjačka Banja je smeštena u centralnoj Srbiji, na severnim padinama planine Goč u dolini Zapadne Morave, na nadmorskoj visini od 227m, a okružena je izvanrednim prirodnim lepotama. Nalazi se na samo 200 kilometara od Beograda. Kroz nju protiču dve reke: Lipovačka i Vrnjačka. Kraljica banjskog turizma, kako neformalno nazivaju Vrnjačku Banju, je potpuno posebno mesto u Srbiji.
Još od vremena Rimljana i Vizantije, poznata je i cenjena po brojnim istorijskim lokalitetetima i izvorima lekovite vode (7 izvora tople i hladne vode). Na teritoriji današnje Srbije ne koji postoji ovakav banjski centar koji obiluje velikim brojem arhitektonskih zdanja na tako malom prostru od svega desetak hiljada stanovnika. Hotel Zepter sa svojim prepoznatljivim izgledom je jedan od simbola Vrnjačke Banje.

Geografska pozicija Vrnjačke Banje omogućava njenim gostima da obiđu uzbudljiv i interesantan deo srpske zemlje, bogat istorijom, istorijskim spomenicima, prirodnim lepotama i mnogim manastirima. U zavisnosti od afiniteta i interesovanja, Vrnjačka Banja nudi za svakoga po nešto. Banja je puna prelepih parkova, a najinteresantniji način da se obiđu je vožnja nekim od turističkih fijakera. Simbol Vrnjačke Banje je čuveni „Most ljubavi”. U Banji se nalazi i Hram rođenja presvete Bogorodice i spomen-ploča Srpskim Soluncima.

Sportska hala Vlade Divac

Sportska hala u Vrnjačkoj Banji je svečano otvorena u maju 2008. godine i predstavlja najnoviji sportski objekat u koji za cilj ima upotpunjavanje turističke i sportske ponude ove destinacije i otvaranje vrata Vrnjačke Banje prema sportskom turizmu. Od februara 2009. godine ova hala nosi ime našeg proslavljenog košarkaša “Vlade Divac”.
Hala predstavlja multifunkcionalni objekat pogodan za organizovanje sportskih manifestacija, utakmica, priprema, treninga i kampova, kao i različitih kulturno zabavnih događaja. Sastoji se iz velike sale površine 1400 m2, male sale za borilačke sportove, teretane, ambulante, kao i četiri velike i četiri male svlačionice, svlačionica za sudije i delegate.

Celokupna sportska oprema je profesionalna “Schelde” oprema, a hala poseduje i “Donic” stonotenisku opremu. Kapacitet hale je 1300 sedećih mesta. Pored ovoga u hali se nalazi muzej Vlade Divca i bife za osveženje posetilaca.
Sportska hala “Vlade Divac” je bila domaćin velikog broja sportskih i kulturno zabavnih manifestacija koje su bile propraćene direktnim TV prenosima